Ik verkoop / lease

Ik verkoop / lease

Je verkoopt producten uit textiel of met textiel vervaardigd om ze op de Belgische markt aan te bieden, om ze te verkopen of om ze zelf te gebruiken.

Koop je dit textiel aan in België, dan moet jouw leverancier als aanbieder van textiel op de Belgische markt, de nodige formaliteiten hebben vervuld qua wetgeving. Vraag hiervan bewijs of laat hem/haar voor circulariteit van textiel contact opnemen met Circletex.
Koop je dit textiel aan buiten België, dan word je, in kader van de UPV-wetgeving, beschouwd als distributeur of invoerder en moet je aan wettelijke formaliteiten van distributeur of invoerder voldoen, ook qua circulariteit van textiel.
Door toe te treden tot Circletex voldoe je niet alleen aan de meldingsplicht, je draagt ook bij aan actuele en toekomstige projecten om de circulariteit van textiel te optimaliseren.

Circletex draagt bij tot uw imago als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Kom via Circletex in contact met Circletex aangesloten fabrikanten, distributeurs, invoerders en operatoren. Benader, indien gewenst, samen uw klanten voor een totaal oplossing.

Ik onderhoud voor derden

Professioneel textiel onderhouden is je corebusiness.
Door je aanpak en onderhoudscontracten met je klanten ben je bent nu een schakel in het kader van circulariteit van textiel, want je draagt bij tot een langere en gecontroleerde levensduur van hun textiel.
Verdubbel deze bijdrage en biedt vanaf nu een extra dienst als selectieve inzamelingpunt voor de erkende inzamelaars / operatoren aan.

Circletex draagt bij tot uw imago als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Kom via Circletex in contact met Circletex aangesloten fabrikanten, distributeurs, invoerders en operatoren, benader indien gewenst, samen uw klanten voor een totaal oplossing.

Ik onderhoud voor derden

Nood aan meer informatie?

Twijfel niet en neem contact op via e-mail of 0496 02 80 88.

Q&A

Er zijn geen resultaten voor deze selectie.

Andere weetjes
Terug

circletex op TV Oost

Wie houdt nu niet van cookies